Ik ben Marc van Rooij, 51 jaar en woon in Valkenswaard.

Na mijn supermarktperiode, waar ik de laatste jaren de leiding had over een filiaal van Albert Heijn, ben ik de ICT ingerold. Daarin heb ik vanuit een commerciële rol als werknemer en later als zelfstandig ondernemer opleidingen verkocht, interim opdrachten ingevuld, in elke discipline medewerkers voor bedrijven geworven en Outplacement en Reïntegratie opdrachten vervuld.

Een paar jaar geleden kwam ik in een situatie terecht waarin ik mij afvroeg: “wat wil ik met mijn loopbaan?” Mijn werk in de ICT leverde na 20 jaar niet meer de energie en plezier op die ik al die jaren heb gehad.
Ik heb toen besloten uit mijn comfortzone te treden en een sabbatical te nemen! Tijd voor mezelf, even niets meer moeten en opnieuw bedenken/ervaren “hoe ga ik mijn verdere loopbaan invulling geven”!
Deze “pas op de plaats” was een verrijking, het heeft me nieuwe energie gegeven en leverde me veel nieuwe inzichten op, waarmee ik anderen wil gaan ondersteunen met hun proces.
Ik ben zelfstandig ondernemer gebleven, echter zet mij nu in voor medewerkers die ook met loopbaanvraagstukken zitten, bewuster naar zichzelf willen kijken, een betere balans tussen werk en privé willen bereiken etc..